iletisim
Tuttlingenden Kareler
Başlığı Görüntüle
Sanal Bahceköy » ((¯¨¤» .Resimlerin Dili . «¤¨¯)) » Komik Resimler
UyanıkLığa bakar mısınız ?
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

24-05-2010 01:17 ÖS UyanıkLığa bakar mısınız ? | Düzenleyen EZzqiiii 24-05-2010 01:18 ÖS
Kullanıcı Avatarı

EZzqiiii
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 03.07.09
Tuttugu Takim:nation

Uyarı seviyesi 0
img371.imageshack.us/img371/8489/1eq6.jpg

img399.imageshack.us/img399/5084/imagejpegpartfp0.jpg

img399.imageshack.us/img399/3686/imagejpegpart1ay7.jpg

img371.imageshack.us/img371/4233/imagejpegpart2eo6.jpg

img375.imageshack.us/img375/990/imagejpegpart3xq5.jpg

Imza:
img18.imageshack.us/img18/3366/x1pphu2k6hcgy3.gif
MUCİZE ektim,MASALLARIMA.... Şimdi hasadı bekliyorum ----------------------------------------------------------------------------------
Git yağmur dostuma onu nasıl sevdiğimi anlat,mutluysa usulca gel yanıma mutsuzsa\dostun herzaman yanında\diye fısılda kulağına Hüzün hazana mavi gökyüzüne siyah karanlığa kızıl güneşe gün batımı denize en güzel tebessüm senin yüzüne yakışır
yukari

Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Döviz Kurlari
» Siteye Giriş Yapan Üyelerin IP Adreslerinin Tutulduğunu Unutmayın, Her Türlü Hakaret, Küfür, Yasa Dışı Olayda IP Adresinizden Yasal İşlem Yapılacaktır .
» Sitede bulunan linklerin tamamı kopya olup, site ve host sahibiyle ilişkisi bulunmamaktadır.
» Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır ve site bünyesinde hiçbir dosya bulunmamaktadır.
» Dosyaları bilgisayarınızda 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır.
» Dosyalar tanıtım amaçlı olduğundan hak sahibi şahıs veya şirketin bize mail atması halinde, isteği üzerine tüm dosyaları kaldırılır. 5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre hakkı ihlal edilen öncelikle üç gün içinde ihlalin durdulmasını istemek zorundadır. Durdurulmadığı takdirde savcılığa başvurabilir. Ancak hiçbir hak sahibinin isteği olumsuz sonuçlanmamaktadır.
» Sitemizi kullanan üyelerimiz tüm site kurallarını kabul etmiş sayılır.

Security System 1.8.4 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
1956 Saldırı, Engelleme(ler)

Sayfa oluşturulma süresi: 0.15 saniye 264,262 Tekil Ziyaretçi HaYaLeT
Copyright © 2008 Y-PARMAKSIZ www.bahcekoyluyuz.biz